5 juli 2018

Errone

deel dit bericht

De organisatie-adviseurs van Errone hebben een bijzondere werkwijze. Zij geloven dat vergissingen niet onder het tapijt thuishoren, maar juist moeten worden uitgelicht. Alleen door fouten te benoemen kun je vooruitgang boeken.

Voor Errone brachten we deze visie tot leven in een complete huisstijl. We maakten het logo, de website, briefpapier en visitekaartjes. Allemaal met een subtiele verwijzing naar het omarmen van onjuistheden. De omgedraaide ‘r’ in het logo is een vergissing; toch is het woord gewoon leesbaar. En in de afbeeldingen op de website worden ‘fouten’ juist uitgelicht met een oranje accent.

stage motion graphic design

We zoeken een motion graphic designer voor een stage van 6 maanden. Kom jij bij ons animeren, illustreren en ping-pong spelen?

snel op de hoogte

We maakten journalisten en Kamerleden blij door de resultaten van een 130 pagina tellend rapport van de Alliantie Stop Kindermarketing samen te vatten in een infographic.

aardig op weg

Dat wielrenners en voetgangers meer rekening houden met elkaar... Zou mooi zijn, toch? Check hier onze Aardig op weg campagne.

vrolijk pasen bij blokker

Wat is er nou leuker dan eieren versieren? Precies! Met deze vrolijke stickers kán het niet meer mis gaan.

Lekker adresje

Pal aan de Bussumerheide kun je bij Heidezicht dagelijks terecht voor koffie, taart en heerlijke broodjes.

ff niet

De gemeente Amsterdam, de Vervoerregio Amsterdam en het GVB vonden het tijd om de handen ineen te slaan tegen al dat ge-app in de straat en gebel op de weg.

Corporate film Meijers

Voor Meijers maakten we een korte film waarin alles, 24/7, draait om hun relaties.

Ons nieuwe huis

Vanaf 19 december 2017 is Loods 6 ons nieuwe onderkomen.

door de modder voor de Nierstichting

Nou, vooral heel veel zand. En zout. En zweet, want het was warm. We kwamen in actie voor de Nierstichting tijdens de MudMasters in Scheveningen op 11 juni 2017.

Sponsor van het vrije woord

Wat is fake news en wat niet? En wat als er helemaal geen nieuws meer doorkomt? Dan zorgt het IWPR ervoor dat lokale onafhankelijke reporters wereldwijd een stem krijgen. Wij visualiseerden het verhaal.