jaaroverzicht 2018

Throwback time. We blikken terug op een afwisselend Vechtlust-jaar en zoomen in op het hoogtepunt van de maand.

December: Merry Christmas!

Blokker heeft het in huis. Niet alleen keukenrollen en pedaalemmerzakken, maar ook alles voor een knusse kerst.

meer

November: 50 jaar Nierstichting

Veel afwisselende Vechtlust-acties in dit bewogen jubileumjaar van de Nierstichting. Alles in het teken van dromen, durven en doen.

meer

Oktober: samen voor de winst

Beleggers Belangen is hét weekblad voor particuliere beleggers, en wordt nu ook meer en meer een online platform waar abonnees terechtkunnen voor actuele beleggingstips.

meer

September: Op naar minder afval

Hoe bereiken we dat mensen in de toekomst tientallen kilo’s minder afval produceren dan ze nu doen? Voor HVC verbeeldden we de belangrijkste maatregelen die gemeentes kunnen inzetten.

meer

Augustus: recepten van Poolse toppatissiers

Voor Debic van FrieslandCampina ontwikkelden we een stijlvol culinair hand- en receptenboek voor de betere Poolse banketbakkers.

meer

Juli: Pay Connect

Tijdens de internationale beurs Money2020 afgelopen zomer introduceerden G4S en PayPlaza een omni-channel oplossing voor elektronisch en cash betaalverkeer: Pay Connect.

meer

Juni: visie voor Inholland

De opleiding Creative Business van Inholland legde afgelopen voorjaar een onderscheidende visie (bij ons) neer: Creative Future.

meer

Mei: corporate stijl De Nationale APF

De Nationale APF, het algemeen pensioenfonds van Nationale Nederlanden en AZL was in mei nieuwsgierig naar de diensten van Vechtlust+. Daar is iets bijzonders van gekomen…

meer

April: grand opening

En dan zit je eenmaal op zo’n mooie plek, dan wil je die natuurlijk ook laten zien. April was de maand van de openingsborrels.

meer

Maart: atomic design voor Picnic

Als je volgens duidelijke ‘regels’ met meerdere ontwerpers en illustratoren aan een merkidentiteit werkt, kan er iets heel moois ontstaan.

meer

Februari: Superbelangrijk

Als eerste gemeente van Nederland maakte Amsterdam een vuist tegen het gebruik van mobieltjes op de fiets en op straat.

meer

Januari: kantoor met schommel

Een nieuw huis voor Vechtlust. In januari namen we officieel onze intrek in Loods 6 op het KNSM-eiland. Wat een goeie plek!

meer