team

Jochem Wilbers

algemeen directeur

Oprichter en sparring partner. Voor concept en tekst. Gedijt al vele jaren uitstekend binnen chaotische bureaudynamiek. Is gezond nieuwsgierig met een brede algemene ontwikkeling. Makkelijk in de omgang. Barstensvol plannen.

Lotte de Vries

communicatieadviseur

Bureaustrateeg. Vragensteller. Inhoudelijk én procesmatig ingesteld. Weet zich snel uiteenlopende dossiers eigen maken. Van duurzaam tot financieel, van juridisch tot medisch. Ooit was Lotte klant bij Vechtlust.

Peter Asselbergs

ontwerper

Man van het eerste Vechtlust-uur. Neerlandicus. Schroeft alles uit elkaar om te kijken hoe 't werkt. Ontwerper in de letterlijke zin. Torser van een uitdijende schat aan trivialiteiten. Zet af en toe de router uit en aan.

Sanne Krämer

Tekstschrijver & projectmanager

Heeft de rust, bewaart het overzicht. Sociaal geograaf met veel redactie-ervaring bij de publieke omroep. Trekt net zo graag aan projecten als dat ze teksten schrijft. Feiten altijd gecheckt. No nonsens. Kan goed luisteren.

Kim Dietz

ontwerper

Grafisch ontwerper. Weet alles van glas in lood. Vóór het Grafisch Lyceum rondde ze de opleiding glazenier af. Ook illustreerde en ontwierp ze in een vorig leven boekomslagen. Is hierdoor goed thuis geraakt in het ontwikkelen van sterke beeldconcepten.

Merel Deelman

projectmanager

Regelaar van dingen, begeleider van projecten. Praktisch, rustig en kordaat. Daarnaast schrijft ze graag, en houdt ze van koken, zeilen en heel hard skeeleren.

Mariska Heijnen

stagiair

Eerst was er Mariska. En toen kwam Corona. Best lastig voor een stagiaire die zo van gezelligheid houdt. Maar ondanks de noodgedwongen afstand, is ze er gelukkig elke dag bij. Talentvolle student mediavormgever met een goed gevoel voor communicatie.

Bram van Els

communicatieadviseur

15 jaar ervaring in de pensioensector. Boardroom level adviseur en tegelijkertijd hands on. Ghostwriter. Focust altijd op de inhoud. Kort van stof, robuuste stijl.

Michaël van Heusden

Associate

Creatief adviseur en betrokken associate. Co-founder. Allround ideeënman.