team

Jochem Wilbers

algemeen directeur

Medeoprichter en sparring partner. Voor concept en tekst. Gedijt al vele jaren uitstekend binnen chaotische bureaudynamiek. Is gezond nieuwsgierig met een brede algemene ontwikkeling. Makkelijk in de omgang. Barstensvol plannen.

Lotte de Vries

communicatieadviseur

Bureaustrateeg. Vragensteller. Inhoudelijk én procesmatig ingesteld. Weet zich snel uiteenlopende dossiers eigen maken. Van duurzaam tot financieel, van juridisch tot medisch. Ooit was Lotte klant bij Vechtlust.

Peter Asselbergs

ontwerper

Man van het eerste Vechtlust-uur. Neerlandicus. Schroeft alles uit elkaar om te kijken hoe 't werkt. Ontwerper in de letterlijke zin. Torser van een uitdijende schat aan trivialiteiten. Zet af en toe de router uit en aan.

Mark Berkers

art director

Veelzijdig en origineel. Goed thuis in conceptmatig denken, weet wat innovatief design is. Kritisch, schuwt het experiment nooit. Gezellig bovendien. Brabander. Wil graag een bureauhond.

Sanne Krämer

Tekstschrijver & projectmanager

Heeft de rust, bewaart het overzicht. Sociaal geograaf met veel redactie-ervaring bij de publieke omroep. Trekt net zo graag aan projecten als dat ze teksten schrijft. Feiten altijd gecheckt. No nonsens. Kan goed luisteren.

Kim Dietz

ontwerper

Grafisch ontwerper. Weet alles van glas in lood. Vóór het Grafisch Lyceum rondde ze de opleiding glazenier af. Ook illustreerde en ontwierp ze in een vorig leven boekomslagen. Is hierdoor goed thuis geraakt in het ontwikkelen van sterke beeldconcepten.

Danny Goënga

Motion designer

Als hij niet illustreert, dan werkt hij aan animaties. En andersom. Bij elke motion graphic-productie betrokken voor het bepalen van stijl en vertelvorm. Houdt niet van moeilijk doen. Dingen moeten er gewoon lekker uitzien. Zo is het.

Merel Deelman

projectmanager

Regelaar van dingen, begeleider van projecten. Praktisch, rustig en kordaat. Daarnaast schrijft ze graag, en houdt ze van koken, zeilen en heel hard skeeleren.

Daniëlle Warnier

office manager

Administratieve steunpilaar. Bureau-overste. Voor carrièreplannen en vakantiedagen. Springt bij waar ze kan. Heeft ook een praktijk voor psychotherapeutische hulp bij samengestelde gezinnen en rouwverwerking.

Bram van Els

communicatieadviseur

15 jaar ervaring in de pensioensector. Boardroom level adviseur en tegelijkertijd hands on. Ghostwriter. Focust altijd op de inhoud. Kort van stof, robuuste stijl.

Michaël van Heusden

Associate

Creatief adviseur en betrokken associate. Co-founder. Allround ideeënman.

Moniek Arends

Stagiair

Zelfbewust, eet geen dieren, zingt de hele dag. ‘Een beetje raar’, zegt ze over zichzelf. Komt goed van pas bij het bedenken van concepten. Als je je als merk of product wilt onderscheiden, is anders vaak beter nietwaar?

Lieselotte van Megen

stagiair

In Brabant kennen ze haar als bourgondiër uit het biercafé, bij Vechtlust ontpopt ze zich tot mooi-maker van ideeën. Ontwikkelt zich de komende tijd in concepting, visualisatie, illustratie en andere grafische technieken.