team

Jochem Wilbers

managing partner / concept

Oprichter en algemeen directeur. Voor concept en tekst. Gedijt al vele jaren uitstekend binnen chaotische bureaudynamiek. Is gezond nieuwsgierig met een brede algemene ontwikkeling. Makkelijk in de omgang. Barstensvol plannen.

Lotte de Vries

managing partner / communicatieadviseur

Bureaustrateeg. Vragensteller. Inhoudelijk én procesmatig ingesteld. Weet zich snel uiteenlopende dossiers eigen maken. Van duurzaam tot financieel, van juridisch tot medisch. Ooit was Lotte klant bij Vechtlust.

Peter Asselbergs

ontwerper

Man van het eerste Vechtlust-uur. Neerlandicus. Schroeft alles uit elkaar om te kijken hoe 't werkt. Ontwerper in de letterlijke zin. Torser van een uitdijende schat aan trivialiteiten. Zet af en toe de router uit en aan.

Manôu ten Asbroek

tekstschrijver & projectmanager

Nieuwsgierige generalist. Houdt van deadlines, Disney en koffie. Lacht hard, denkt snel en praat te veel. Was ooit docent L.O. en wil niets liever dan beargumenteren en snowboarden.

Marianne Riem

communicatieadviseur

Ervaren communicatie-adviseur met een goed ontwikkeld grafisch oog. Veel kennis van BtoB-marketing, branding en projectmanagement. Voor nuchter en uitgesproken advies binnen uiteenlopende sectoren. Houdt van bordspellen en speelt graag piano.

Masha Ursem

ontwerper

Masha kijkt met afstand en duikt er tegelijk helemaal in. Houdt van samen, maar reist graag alleen. ’s Avonds op stap, maar net zo lief die vroege ochtendwandeling. Complementair. Voorliefde voor rijke illustraties en modern design.

Quirine Smid

projectmedewerker

Vrolijk en ordentelijk: opgeruimd type. Voorliefde voor print, oude landrovers en the good old British country life. Maakte jaren een kunstmagazine en hielp met de marketing bij Museum Van Loon. Verder houdt Quirine van interieurdesign, viool en to-do-lijstjes.

Mathijs van Duinen

Financiële administratie

Man van de cijfers. Kleurt binnen lijntjes en schetst een realistische voorspelling. Familieman die zijn eigen bier brouwt. Ordeschepper.