8 maart 2019

Film voor de Rabobank

deel dit bericht

Virtual Account Management is een intelligente IT-oplossing voor grootzakelijke ondernemingen. Het gaat over soepel poolen en sweepen van cash met behulp van Virtuele IBAN-gegevens. Rabobank loopt hiermee internationaal in de voorhoede. En wij marcheren mee als sparring partners voor salesgerichte communicatie.

De video over Virtual Account Management is de start van een intern en extern communicatietraject waarin we de productpropositie op verschillende niveaus begrijpelijk en aantrekkelijk overbrengen. We hebben gekozen voor een mix van corporate live action-beelden en motion graphics. De voice-over is acteur en performer Alex Klaassen.

Bakkie lust alles wat jij ook eet

Hoe verleid je mensen hun kliekjes, graten en botten in de groene bak te stoppen?

Kuikens met karakter

Paasweekend. Dat betekent actie bij de Blokker: vrolijke kuikens van Vechtlust. Uit de serie van 50 ontwerpschetsen, zijn dít ze geworden.

Nieuw gezicht: Taxi Electric

Met onze nieuwe klant Taxi Electric maakten we een doelgericht ritje waarin we het merk een eerste visuele make-over hebben gegeven.

9 scholen kiezen voor vechtlust

Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA), met middelbare scholen door de hele stad, heeft na een uitgebreide aanbesteding gekozen voor Vechtlust. We gaan kinderen uit groep 8 helpen met hun schoolkeuze.