8 maart 2019

Film voor de Rabobank

deel dit bericht

Virtual Account Management is een intelligente IT-oplossing voor grootzakelijke ondernemingen. Het gaat over soepel poolen en sweepen van cash met behulp van Virtuele IBAN-gegevens. Rabobank loopt hiermee internationaal in de voorhoede. En wij marcheren mee als sparring partners voor salesgerichte communicatie.

De video over Virtual Account Management is de start van een intern en extern communicatietraject waarin we de productpropositie op verschillende niveaus begrijpelijk en aantrekkelijk overbrengen. We hebben gekozen voor een mix van corporate live action-beelden en motion graphics. De voice-over is acteur en performer Alex Klaassen.

Start-up geslaagd

Een jaar geleden ontwikkelden we voor een start-up in culinaire tours een robuuste merkidentiteit. Amsterdam Food Tours stond met het markante team van gidsen meteen op de internationale kaart.

verhaal in cijfers

Het Prinses Máxima Centrum in cijfers... je zou er zo maar stil van worden als je ziet wat dit ziekenhuis voor kinderen met kanker afgelopen jaar heeft bereikt.

appers in de cel?

Pure nostalgie: voor één dag brachten we de telefooncel terug in de straat. Om duidelijk te maken dat je je mobieltje beter niet op de fiets kan gebruiken. Zo hou je het een beetje veilig.

2018 - wat een jaar

In 12 delen blikken we terug op een afwisslend Vechtlust-jaar. Van positionering tot brand identity, van wervende campagnes tot verhelderende motion graphics...