8 maart 2019

Film voor de Rabobank

deel dit bericht

Virtual Account Management is een intelligente IT-oplossing voor grootzakelijke ondernemingen. Het gaat over soepel poolen en sweepen van cash met behulp van Virtuele IBAN-gegevens. Rabobank loopt hiermee internationaal in de voorhoede. En wij marcheren mee als sparring partners voor salesgerichte communicatie.

De video over Virtual Account Management is de start van een intern en extern communicatietraject waarin we de productpropositie op verschillende niveaus begrijpelijk en aantrekkelijk overbrengen. We hebben gekozen voor een mix van corporate live action-beelden en motion graphics. De voice-over is acteur en performer Alex Klaassen.

stage concepting en design

We zoeken een designer met conceptkracht voor een stage van 6 maanden. Kom jij ons versterken met waanzinnige ideeën en skills?

snel op de hoogte

We maakten journalisten en Kamerleden blij door de resultaten van een 130 pagina tellend rapport van de Alliantie Stop Kindermarketing samen te vatten in een infographic.

aardig op weg

Dat wielrenners en voetgangers meer rekening houden met elkaar... Zou mooi zijn, toch? Check hier onze Aardig op weg campagne.

vrolijk pasen bij blokker

Wat is er nou leuker dan eieren versieren? Precies! Met deze vrolijke stickers kán het niet meer mis gaan.