17 december 2019

osb

Leerlingen werven

deel dit bericht

De Open Schoolgemeenschap Bijlmer (OSB) is al bijna vijftig jaar een hechte middelbare school met een onderscheidende aanpak. Vmbo-, havo- en vwo-leerlingen zitten de eerste jaren met elkaar in de brede brugklas om hun uiteindelijke niveau te ontdekken. Niet alleen is er veel aandacht voor cultuur en sport, ook de schoolresultaten zijn goed. Alleen mag de aanwas van nieuwe leerlingen omhoog. Werven dus. Onder meer voor de open dagen in januari en februari van 2020.

Wij ontwikkelden een campagne in een opvallende en kleurrijke stijl waarin het accent ligt op de cognitieve aspecten van de OSB. We laten zien wat de OSB zo’n goede school maakt en hoe positief de resultaten zijn. En welke maatschappelijke perspectieven de school allemaal opent.

Concept, grafisch ontwerp, tone of voice, tekst, video en fotografie. Voor een crossmediale campagne met o.a. promotiematerialen zoals brochures, infokaarten, een campagnesite, outdoor en social uitingen.

speurders van Amsterdam

Als uitbreiding van onze wervingscampagne voor het VOvA stuurden we de Speurders van Amsterdam op pad om de sfeer op negen scholen te proeven.

beter recyclen

HVC zocht een heldere toelichting bij het recycle-tarief. Deze animatie is de eerste, in de kenmerkende frisse huisstijl.  

Van Seth is er maar 1

Het Prinses Máxima Centrum in cijfers... Indrukwekkend om te zien wat dit ziekenhuis afgelopen jaar heeft bereikt voor kinderen met kanker.

nieuw kantoor: strafwerk

nieuwe naam, nieuwe huisstijl