5 april 2019

Nieuw gezicht: Taxi Electric

deel dit bericht

Voor Taxi Electric, het bedrijf dat vanuit Amsterdam flink aan de weg timmert met elektrisch personenvervoer, zijn we teruggegaan naar de kernbeloften. Schoon. Vriendelijk. Veilig. En ook nog eens aantrekkelijk als werkgever voor chauffeurs op zekere leeftijd.

Deze onderscheidende eigenschappen van Taxi Electric hebben we een plek gegeven in de communicatie. Dat zorgt voor meer merkherkenning, onder meer op de website en in promotiemateriaal. Daarnaast vormen kleur- en typografie nu meer eenheid met het logo en de pay-off.

Ook een ritje maken?

Leuk om te weten: verzekeraar ASR voert dit voorjaar een landelijke campagne met daarin Taxi Electric als een illustratief voorbeeld van duurzaam beleid.

Bakkie lust alles wat jij ook eet

Hoe verleid je mensen hun kliekjes, graten en botten in de groene bak te stoppen?

Kuikens met karakter

Paasweekend. Dat betekent actie bij de Blokker: vrolijke kuikens van Vechtlust. Uit de serie van 50 ontwerpschetsen, zijn dít ze geworden.

9 scholen kiezen voor vechtlust

Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA), met middelbare scholen door de hele stad, heeft na een uitgebreide aanbesteding gekozen voor Vechtlust. We gaan kinderen uit groep 8 helpen met hun schoolkeuze.

Iskall sommar

De lente is nog maar net begonnen, maar in Zweden maken ze zich al op voor een ijskoude zomer.