4 december 2018

50.000 x onveilig

deel dit bericht

Als onderdeel van de campagne Superbelangrijk (nu MONO) die wij in opdracht van het GVB, de Vervoerregio en de gemeente Amsterdam voeren, hebben we onderzoeksbureau Trajan aan het tellen gezet. Wat blijkt? Elke spits in de regio Amsterdam zijn er ongeveer 50.000 momenten dat fietsers met hun mobieltje bezig zijn. Heel vaak gaat dit goed, maar soms ook niet…

Ter ondersteuning van de presentatie van de onderzoekcijfers over mobiel gebruik in het verkeer, brachten we voor even telefooncel terug in de straat. Als onderdeel van onze jongerencampagne. In november 2018 vooral gevoerd via Instagram en outdoor.

verhaal in cijfers

Het Prinses Máxima Centrum in cijfers... je zou er zo maar stil van worden als je ziet wat dit ziekenhuis voor kinderen met kanker afgelopen jaar heeft bereikt.

Throwback 2018

In de maand december blikken we terug op een afwisselend Vechtlust-jaar. Elke dag zoomen we in op een gebeurtenis of case die bepalend is geweest voor het jaar. We beginnen met januari 2018… Stay tuned!

stage concepting en design

We zoeken een designer met conceptkracht voor een stage van 6 maanden. Kom jij ons versterken met waanzinnige ideeën en skills?

snel op de hoogte

We maakten journalisten en Kamerleden blij door de resultaten van een 130 pagina tellend rapport van de Alliantie Stop Kindermarketing samen te vatten in een infographic.