4 juli 2018

stagiair motion design

stagiair motion design

deel dit bericht

Als stagiair bij Vechtlust ben je van A tot Z betrokken bij de projecten voor onze klanten: van het eerste idee tot en met de ontwikkeling van de uiteindelijke animaties. Wij hebben de ervaring dat je het meeste leert als je volwaardig meedraait in ons creatieve team. Je wordt daarbij intensief gecoacht – op jouw vakgebied, en op de competenties die jij als mens nodig hebt om straks te functioneren in je eerste echte baan.

werkzaamheden

  • Je werkt aan story-boards, illustraties en animaties/montages.
  • Je doet (beeld)research en gaat aan de slag met deelopdrachten zoals het ontwerpen van logo’s, illustraties, en het creëren van social media content.
  • Je assisteert bij draaidagen.

over jou

  • Je volgt een opleiding op MBO-/HBO niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Grafisch Ontwerp of Animatie.
  • Je kunt werken met Adobe CC. Premiere Pro, After Effects, Photoshop en Illustrator hebben geen geheimen voor je. En kunnen werken met Cinema 4D is al helemáál mooi.
  • Je ademt bewegend beeld.
  • Je vindt het leuk om na te denken over de verschillende (online) mogelijkheden voor een animatie.
  • Je bent creatief, nauwkeurig, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je wilt graag leren hoe je jouw theoretische kennis inzet in een commerciële omgeving.

wij bieden

We bieden een afwisselende stage, goede begeleiding en een stagevergoeding. Je komt te werken in een klein team dat veel lol maakt en gedreven is om onderscheidende campagnes te maken voor onze opdrachtgevers. Het team bestaat uit experts op het gebied van communicatiestrategie, concept, ontwerp, dtp, copywriting, projectmanagement en motion graphic design. Ons bureau bevindt zich aan het IJ, met het mooiste uitzicht van Amsterdam. Al zeggen we het zelf.

contact en solliciteren

Wil jij ervaren hoe het is om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen? Stuur dan direct jouw sollicitatie én motivatiebrief en CV naar Mark. Ook voor vragen of overleg moet je bij hem zijn.

turning mistakes into quality

Een gespiegelde letter ‘r’ en een jas verkeerd om aan. Het is de visuele vertaling van de pay-off van Errone: Turning mistakes into quality. Meer weten?

snel op de hoogte

We maakten journalisten en Kamerleden blij door de resultaten van een 130 pagina tellend rapport van de Alliantie Stop Kindermarketing samen te vatten in een infographic.

aardig op weg

Dat wielrenners en voetgangers meer rekening houden met elkaar... Zou mooi zijn, toch? Check hier onze Aardig op weg campagne.

vrolijk pasen bij blokker

Wat is er nou leuker dan eieren versieren? Precies! Met deze vrolijke stickers kán het niet meer mis gaan.

Lekker adresje

Pal aan de Bussumerheide kun je bij Heidezicht dagelijks terecht voor koffie, taart en heerlijke broodjes.

ff niet

De gemeente Amsterdam, de Vervoerregio Amsterdam en het GVB vonden het tijd om de handen ineen te slaan tegen al dat ge-app in de straat en gebel op de weg.

Corporate film Meijers

Voor Meijers maakten we een korte film waarin alles, 24/7, draait om hun relaties.

Ons nieuwe huis

Vanaf 19 december 2017 is Loods 6 ons nieuwe onderkomen.

door de modder voor de Nierstichting

Nou, vooral heel veel zand. En zout. En zweet, want het was warm. We kwamen in actie voor de Nierstichting tijdens de MudMasters in Scheveningen op 11 juni 2017.

Sponsor van het vrije woord

Wat is fake news en wat niet? En wat als er helemaal geen nieuws meer doorkomt? Dan zorgt het IWPR ervoor dat lokale onafhankelijke reporters wereldwijd een stem krijgen. Wij visualiseerden het verhaal.