17 april 2019

Vacature stagiair motion design

Stagiair motion design

deel dit bericht

Als stagiair bij Vechtlust ben je van A tot Z betrokken bij de projecten voor onze klanten: van het eerste idee tot en met de ontwikkeling van de uiteindelijke animaties. Wij hebben de ervaring dat je het meeste leert als je volwaardig meedraait in ons creatieve team. Je wordt daarbij intensief gecoacht – op jouw vakgebied, en op de competenties die jij als mens nodig hebt om straks te functioneren in je eerste echte baan.  

werkzaamheden

  • Je werkt aan story-boards, illustraties en animaties/montages.
  • Je doet (beeld)research en gaat aan de slag met deelopdrachten zoals het ontwerpen van logo’s, illustraties, en het creëren van social media content.
  • Je assisteert bij draaidagen.

over jou

  • Je volgt een opleiding op MBO-/HBO niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Grafisch Ontwerp of Animatie.
  • Je kunt werken met Adobe CC. Premiere Pro, After Effects, Photoshop en Illustrator hebben geen geheimen voor je. En kunnen werken met Cinema 4D is al helemáál mooi.
  • Je ademt bewegend beeld.
  • Je vindt het leuk om na te denken over de verschillende (online) mogelijkheden voor een animatie.
  • Je bent creatief, nauwkeurig, flexibel en je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je wilt graag leren hoe je jouw theoretische kennis inzet in een commerciële omgeving.

wij bieden

We bieden een afwisselende stage, goede begeleiding en een stagevergoeding. Je komt te werken in een klein team dat veel lol maakt en gedreven is om onderscheidende campagnes te maken voor onze opdrachtgevers. Het team bestaat uit experts op het gebied van communicatiestrategie, concept, ontwerp, dtp, copywriting, projectmanagement en motion graphic design. Ons bureau bevindt zich aan het IJ, met het mooiste uitzicht van Amsterdam. Al zeggen we het zelf.

contact en solliciteren

Wil jij ervaren hoe het is om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen? Stuur dan direct jouw sollicitatie én motivatiebrief en CV naar Mark. Ook voor vragen of overleg moet je bij hem zijn.

Iskall sommar

De lente is nog maar net begonnen, maar in Zweden maken ze zich al op voor een ijskoude zomer.

film voor de rabobank

Voor de Rabobank maakten we een korte film waarin we een nieuw financieel product uitleggen: Virtual Account Management.

Start-up geslaagd

Een jaar geleden ontwikkelden we voor een start-up in culinaire tours een robuuste merkidentiteit. Amsterdam Food Tours stond met het markante team van gidsen meteen op de internationale kaart.

verhaal in cijfers

Het Prinses Máxima Centrum in cijfers... je zou er zo maar stil van worden als je ziet wat dit ziekenhuis voor kinderen met kanker afgelopen jaar heeft bereikt.